İçeriğe geç

Hirkanin Ingilizcesi Nedir

Hırka ingilizcesi ne?

“hırka” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 7 sonuçKategoriİngilizceGenel3Genelsweater i.4Geneldervish’s coat i.5Geneljumper i.

Sakal ingilizcesi ne?

İngilizce-Türkçe sözlükte “sakal” teriminin anlamları: 12 sonuçKategoriİngilizceGenel kullanım1Genel kullanımSakal i.Keçi beyaz sakalıyla ilginç bir şekilde bilge görünüyordu. Beyaz keçi sakalıyla garip bir şekilde bilge görünüyordu. Daha fazla cümleGenel21 satır daha

İngilizce Şömine Nedir?

“Şömine” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 11 sonuç Şömine i.

Kazak ingilizce ne?

Kazak i. Bu örme kazağın soğuk günlerde beni sarmasını seviyorum. Bu örme kazağın soğuk günlerde beni sarmasını seviyorum.

Ceket ingilizce nasıl yazılıyor?

“Jacket” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 18 sonuçKategoriİngilizceGenel kullanım1Genel kullanımCeket i.Pantolon cekete uymuyor. Pantolon cekete uymuyor. Daha fazla ifade2Genel kullanımceket i.

Kıyafet ingilizcede nasıl yazılıyor?

Clothing, İngilizcede “giysiler” anlamına gelir.

Jilet ingilizcesi ne?

“Razor” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 8 sonuçKategoriİngilizceGenel1GenelRazor i.Tom kendini bir jiletle kesti. Tom kendini bir jiletle kesti. Daha fazla cümle2GenelRazor blade i.

Kuaför ingilizcesi ne?

“kuaför” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 13 sonuç friseur i.

Cımbız ingilizcesi ne?

“tweezers” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 9 sonuçKategoriİngilizceGenel Kullanım2Genel KullanımCımbız i.Genel3GenelBaşparmak cımbızı i.

Koltuk ingilizcesi ne?

“koltuk” kelimesinin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 23 sonuçKategoriİngilizce2Yaygın kullanımSandalye i.Sana hayranım ve saygı duyuyorum, özellikle de sandalyeye oturduğunda. Sana hayranım ve saygı duyuyorum, özellikle de kanepeye oturduğunda. Daha fazla ifade3Yaygın kullanımseat i.

Şişme ingilizcesi ne?

“swelling” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 28 sonuçKategoriİngilizce1Yaygın kullanımlarşişme i.Hiçbir şişlik yoktu. Hiç şişlik yoktu. Daha fazla cümle2Yaygın kullanımlarşişme s.Tom şişme bir yatakta uyudu. Tom hava yatağında uyudu. Daha fazla cümle, 44 satır daha

Soba ingilizce nasıl yazılır?

Ocak kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 8 sonuçKategoriİngilizce1Genel Kullanım Ocak i. Evlerimizi ısıtmak için odun sobaları kullanırdık. Evlerimizi ısıtmak için odun sobaları kullanırdık. Daha fazla cümleGenel2Genelısıtıcı i.

Terlik ingilizcesi ne?

TERLİK | İngilizce-Türkçe sözlük – Cambridge Dictionary.

Atkı ingilizce ne?

Eşarp, eşarp, eşarp i.

Şortun ingilizcesi ne demek?

“short” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 3 sonuç shorts i.

Kimono ingilizcede nedir?

(geleneksel Japon giysisi) Kimono i. Kimono artık Batılı kadınlar arasında moda.

Eşarp ingilizcesi ne?

“scarf” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 29 sonuçKategoriİngilizce1Yaygın kullanımScarf i.Genç hanımın boynunda bir eşarp vardı. Genç hanımın boynunda bir eşarp vardı. Daha fazla ifadeGenel2Genelşal i.

Bandana ingilizce nasıl denir?

Bandana i. Ameliyat bonesi i. Bez i. Baş örtüsü i.

Yün ingilizcesi ne?

“wool” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 10 sonuç Yün i.

Tavsiyeli Bağlantılar: Av Ingilizce Ne Demek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Gazikent Escort